Boze Toretto-broers op nieuwe foto uit 'Fast & Furious 9'

Boze Toretto-broers op nieuwe foto uit 'Fast & Furious 9'

Fast & Furious 9 moet eind mei in de bioscoop verschijnen.

Begin 2020 werd de trailer voor de film Fast & Furious 9, kortweg F9, met een groots concert onthuld. De film van Universal Pictures werd na het uitbreken van de coronacrisis al vrij snel met een jaar vertraagd.

De beelden in de trailer lieten veel uit de tiende film in de franchise zien, waaronder de komst van een nieuwe schurk. Deze wordt gespeeld door John Cena en het personage heet Jakob Toretto. In tegenstelling tot zijn zus en broer is hij een meesterdief en huurmoordenaar. Maar ze delen ook iets: de liefde voor snelle voertuigen.

Nieuwe foto met de Toretto's
Hieronder zie je via Total Film een compleet nieuwe foto uit de film met zowel Jakob Toretto als Dominic Toretto. De laatste wordt uiteraard weer gespeeld door Vin Diesel. Om hen heen een aantal andere stoere mannen.

Bekijk de afbeelding
Na F9 nog twee te gaan!
Eigenlijk moest F9 de een-na-laatste film in de reeks zijn, maar even geleden werd duidelijk dat er nog twee films komen. Net als deel negen worden deze geregisseerd door Justin Lin. F9 staat gepland voor 28 mei 2021. Nieuwe spin-offs blijven waarschijnlijk wel verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair