Michael Myers met flink mes op nieuwe foto 'Halloween Kills'

Michael Myers met flink mes op nieuwe foto 'Halloween Kills'

Dit jaar te zien, met Halloween.

Ook Halloween Kills moest in 2020 verschijnen, maar staat nu vast voor oktober 2021. Uiteraard keert in de slasher de enge psychopaat Michael Myers weer terug. En ondanks dat dit niet raar is, dacht je nog dat hij in Halloween uit 2018 definitief doodging... Maar nee, toch niet, zoals altijd weer.

En daarom zie je hieronder een compleet nieuwe foto van Myers (James Jude Courtney) die weer ergens een huis is binnengedrongen op zoek naar een volgend slachtoffer. Met een flink mes in zijn hand zal hij ook in Halloween Kills weer flink wat slachtoffers maken.

Nieuwe foto Halloween Kills
Via Total Film krijgen we de nieuwe blik op de film van Blumhouse Pictures en regisseur David Gordon Green waarin uiteraard Jamie Lee Curtis weer te zien is als scream-queen Laurie Strode.

Bekijk de afbeelding
Andere rollen zijn voor Judy Greer, Andi Matichak, Kyle Richards, Nancy Stephens en Charles Cyphers en komiek Danny McBride was verantwoordelijk voor het script van Halloween Kills.

Kills verschijnt 15 oktober en waarschijnlijk in 2022 moet een derde en afrondend deel verschijnen. Deze heet Halloween Ends en staat vooralsnog gepland voor 14 oktober 2022. Hieronder de eerdere teaser trailer.



NieuwsFilm

meest populair