Hybride streaming-/bioscoopfilm 'Raya and the Last Dragon' in actie op nieuwe beelden

Hybride streaming-/bioscoopfilm 'Raya and the Last Dragon' in actie op nieuwe beelden

De nieuwe manier om films uit te brengen?

Met de coronacrisis als veroorzaker werd alweer geruime tijd geleden bekend dat Raya and the Last Dragon niet afgelopen november in de bioscopen zou verschijnen. De animatiefilm werd uitgesteld tot in maart, en recent werd duidelijk dat deze ook gelijk beschikbaar komt via streaming.

Disney+ zet Raya and the Last Dragon namelijk op 5 maart online en in tegenstelling tot Soul moet er net als bij Mulan bijbetaald worden, vermoedelijk 21,99 euro. Daarna kun je de film kijken wanneer je wilt via Premier Access / VIP Toegang.

Nieuwe beelden Raya and the Last Dragon
De animatiefilm verschijnt dus ook in de wereldwijde bioscopen, waar het kan. En dat is voor de fans van het witte doek uiteraard fijn.

Hieronder twee nieuwe beelden uit de animatiefilm, via Total Film en Entertainment Weekly.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Raya and the Last Dragon van Paul Briggs en Dean Wellins bezoekt het verre Kumandra. Hier vormen vijf verschillende clans het land van de draken.

De draken zijn echter verdwenen en als Kumandra binnengevallen wordt door een duistere kracht, start de eenzame krijger Raya een zoektocht naar de laatste draak die volgens haar Kumandra kan redden.



NieuwsFilm

meest populair