Meghan & Harry nu écht helemaal klaar met alle haat op social media

Meghan & Harry nu écht helemaal klaar met alle haat op social media

De twee zouden vanaf nu geen gebruik meer maken van platformen als Facebook en Twitter.

Meghan Markle en haar man prins Harry zullen niet langer actief zijn op social media. Dat beweert een bron aan The Times of London. De hertog en hertogin van Sussex zouden van de platformen als Facebook en Twitter vertrekken vanwege alle haat die ze daarop krijgen.

Meghan Markle en prins Harry genieten dan wel meer dan tien miljoen volgers op Instagram, maar hebben er geen moeite mee om dat platform voortaan links te laten liggen. Volgens een ingewijde van het stel zouden de twee helemaal klaar zijn met de sociale media.

"Deze actie past bij hun nieuwe progressieve rol die ze nastreven in Amerika", zegt een insider over de beslissing van Meghan en Harry tegenover The Times.

Volgens de bron zijn Meghan en Harry, die vorig jaar met het Britse koningshuis braken, bijvoorbeeld niet van plan om social media in te zetten voor hun pas opgerichte Archewell Foundation.

Ook voor persoonlijke uitingen zou het paar niet terugkeren naar Twitter, Facebook of Instagram. Deze platformen liggen sowieso al onder vuur voor de vele hatelijke reacties die daarop worden gedeeld, en het is meer dan begrijpelijk dat Meghan en Harry, gezien hun ervaringen, daar nu schoon genoeg van hebben.

NieuwsFilm

meest populair