Kevin Feige: Netflix-helden Daredevil en Jessica Jones mogelijk in MCU

Kevin Feige: Netflix-helden Daredevil en Jessica Jones mogelijk in MCU

Marvel baas: zeg nooit nooit!

Ondanks dat niet alle seizoenen in de DefendersVerse op Netflix even goed werden ontvangen, zijn er veel fans van de Marvel-helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher.

Tijdens de WandaVision-persdag van afgelopen zondag vertelde Marvel baas Kevin Fiege aan Deadline dat hij niet uitsluit dat deze helden terugkeren in het Marvel Cinematic Universe.

"Nou, je hebt zeker gezien wat we anderhalf jaar geleden op Comic-Con en een paar weken geleden op Disney's Investor Day aankondigden, dus dat is onze focus," vertelde Feige. "Maar ik zit lang genoeg bij Marvel om nooit nooit te zeggen."

Filmrechten zijn al bij Marvel
De meeste filmrechten van de personages zijn alweer terug bij Marvel Studios, dus de kans is groot dat er plannen met hen zijn. De vraag is nu of er gebruik van de eerdere acteurs wordt gemaakt of dat ze opnieuw worden geïntroduceerd.

Op Netflix verschenen de series Daredevil (3 seizoenen), Jessica Jones (3 seizoenen), Luke Cage (2 seizoenen), Iron Fist (2 seizoenen), The Punisher (2 seizoenen) en The Defenders (1 seizoen).



NieuwsFilm

meest populair