Celebrity

Beroemde filmster houdt van extreme avonturen in bed: "Wurging en messen"

Armie Hammer werd al eens eerder in de verlegenheid gebracht op social media.

door FilmTotaal om 10:38 in Celebrity
Is Armie Hammer verslaafd aan extreme seks? Een aantal vermoedelijke privégesprekken tussen de acteur en diverse vrouwen is opnieuw aan het licht gekomen en daarin uit hij behoorlijk wilde slaapkamerfantasieën.

"Ik kijk er zo naar uit om je te zien", schrijft Hammer in een bericht aan een vrouw met wie hij graag af wil spreken voor een wilde nacht. En in een gesprek met een andere vrouw schrijft hij: "Jij bent de standaard voor kink en genot. Je hebt de lat zo hoog gelegd".

De bron van deze berichten heeft meerdere screenshots en video's gedeeld als bewijs (inclusief een audiofragment waarop de acteur te horen zou zijn en hij vertelt over zijn kink).

Toch is de echtheid van deze berichten op dit moment niet te verifiëren. Sommige fans van de Call Me by Your Name-acteur zijn ervan overtuigd dat de verhalen nep zijn. Voor nu moeten we deze dan ook maar zien als een sappige roddel.

En hoewel de beweringen wellicht vergezocht lijken, gaf Hammer eerder wel - per ongeluk - een hint dat hij er een wild seksleven op nahoudt. Zo likete hij in 2017 een aantal Twitter-berichten over bondage. Ook een aantal van de nieuw opgedoken tweets gingen dus al eerder rond op social media (wat zou betekenen dat Hammer niet trouw was aan zijn vrouw).

Hammer verliet in juli vorig jaar zijn vrouw Elizabeth Chambers. Met haar was hij ruim tien jaar getrouwd. Drie maanden na de aankondiging van hun scheiding, dook het gerucht op dat Hammer al had aangepapt met Rumer Willis (ja, de dochter van).

NieuwsFilm

meest populair