Celebrity

Mega gespierde Mark Wahlberg komt om half 3 's nachts uit bed voor zijn workout (video)

De populaire acteur wil dit jaar wat extra spiermassa opbouwen, en daar moet je wat voor over hebben...

door FilmTotaal om 14:29 in Celebrity
Mark Wahlberg heeft al het lichaam van een god, maar toch is de Hollywoodster vastberaden om dit jaar nóg meer spiermassa bij te kweken. En wie denkt dat die spiermassa zomaar komt aangewaaid, heeft het goed mis. Je moet er namelijk behoorlijk wat voor over hebben, zo toont Wahlberg via Instagram.


Het begint met doorzettingsvermogen en motivatie. Mark Wahlberg tikt over ongeveer zes maanden een halve eeuw aan, maar dat weerhoudt hem er niet van om iedere dag minstens twee keer een intense workout te doen. Ook dit op tijden waarop de meeste mensen heerlijk liggen te slapen.

Op Instagram laat de Transformers-actiester namelijk via een video weten om half drie 's nachts (ja, je leest het goed) bezig te zijn met trainen. Daarin laat hij onder meer een nieuw apparaat zien dat hij heeft aangeschaft.

Je moet er maar zin in hebben op dat tijdstip, zo merken ook zijn volgers, al dan niet met een knipoog, op. "Moet je niet slapen?" vraagt iemand bijvoorbeeld aan de beroemde acteur.Sportscholen dicht niet gunstig
En hoewel Wahlberg dus meer dan voldoende middelen heeft om lekker thuis te trainen, kan hij niet wachten totdat de sportscholen in zijn woonplaats Los Angeles weer open mogen. Maar dat komt misschien ook omdat hij heeft geïnvesteerd in een bekende fitnessketen.

NieuwsFilm

meest populair