Celebrity

Nicole Kidman heeft veel moeite niet zelf ziek te worden van bepaalde filmrollen

De serie 'The Undoing' heeft een impact op haar gezondheid, dus afwisseling is nodig!

door FilmTotaal om 10:51 in Celebrity
Nicole Kidman is al decennia lang een bekend gezicht in Hollywood. De actrice heeft al in tientallen films en series gespeeld, maar dit vergt ook wel zijn tol... In een recent interview liet de actrice zich erover uit.

De met een Oscar bekroonde Kidman werd namelijk zelfs ziek van bepaalde scenes die zij moest spelen. Zo ook in de recente serie The Undoing. De actrice zegt dat dit voornamelijk komt omdat haar immuunsysteem het acteren van het echte leven niet kan onderscheiden.

Intens
Ook zegt ze dat het een intense rol is, die ook buiten de set nog invloed op haar had. Zo vertelt ze dat ze een onrust over zich voelde rond de opnames van The Undoing, waarin ze een psycholoog speelt die bij een moordzaak betrokken raakt.

"Ik werd behoorlijk ziek en ik denk dat dit iets is wat acteurs vaker overkomt" begint Kidman. "Ik lag er een week uit. Mijn immuunsysteem snapt het verschil niet tussen wat acteren is en wat er gebeurt in het echte leven. Ik heb geen techniek onder de knie waarmee ik mijn lichaam en brein kan zeggen dat ik alleen aan het acteren ben."

Afwisseling
Kidman zegt dat het daarom ook zo belangrijk is af en toe voor lichtere rollen te gaan: ''Ik voel duidelijk het verschil tussen een zware en lichte rol. Als ik een zware rol heb, slaap ik slecht en voel ik me niet goed. Daarom was ik ook extra blij met mijn rol in The Prom. Daarvoor mocht ik dansen en met iedereen knuffelen en dat helpt echt wel!''

NieuwsFilm

meest populair