Algemeen

Zet Disney langverwachte 'Kingsman'-prequel 'The King's Man' ook direct op streaming?

De coronapandemie blijft lastig voor de filmstudio's en hun releasekalenders.

door Jeffrey Kouters om 13:59 in Algemeen
Hoewel Matthew Vaughns Kingsman-prequelfilm The King's Man vooralsnog op de bioscoopkalender staat voor maart, lijken die releaseplannen gezien de huidige omstandigheden niet echt haalbaar. Disney denkt dan ook na over een alternatieve strategie, zo heeft Variety opgevangen.


De doorgaans zeer betrouwbare filmsite meldt dat The King's Man mogelijk direct naar streaming gaat. "Er gaan geruchten dat een grote streamingdienst interesse heeft om de film van Disney over te nemen", schrijft Variety.

Toch is dit allesbehalve zeker. "Het is op dit moment echter onduidelijk of de studio überhaupt bereid is om deze film te verkopen", aldus de site.

Variety speculeert verder dat Disney altijd zou kunnen besluiten om The King's Man, een titel die oorspronkelijk van Fox was, op een van de eigen streamingdiensten uit te brengen, zoals Hulu.

Mocht The King's Man alsnog in de bioscoop worden uitgebracht, dan zal de marketingcampagne niet lang meer op zich laten wachten. Maar tot nu toe is het erg rustig rondom de film.


Over deze film
In The King's Man komt een verzameling van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis samen om een oorlog te bedenken die miljoenen moet uitroeien. Er is één man die ze moet stoppen in een race tegen de klok. Rollen zijn er onder meer voor Ralph Fiennes, Djimon Hounsou en Gemma Arterton.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ray1976

Avatar

Mag van mij

deregtx

Avatar

De Vorige was zo slecht. Ze mogen deze gelijk in de prullenbak gooien.

Philmhuis

Avatar

Ooh, ik had zo gehoopt om The Dutch Giant (Olivier Richters) op groot scherm te zien in een van zijn eerste Hollywood-films.

Marklar

Avatar

Lijkt me een perfecte kandidaat om de lancering van star kracht bij te zetten

NieuwsFilm

meest populair