Video

Eerste trailer 'Barb and Star Go to Vista Del Mar' is compleet bizar

De komedie met o.a. Kristen Wiig (Wonder Woman 1984) draait deze zomer in de Nederlandse bioscopen.

door Jan-Peter Rook om 12:51 in Video
In de nieuwe komedie Barb and Star Go to Vista Del Mar besluiten twee beste vriendinnen voor het eerste in hun leven hun dorp te verlaten en het avontuur op te zoeken. Centrale thema's zijn romantiek en vriendschap en er is schijnbaar zelfs sprake van een schurk. Bekijk hieronder de bizarre trailer.


De twee dames worden gespeeld door Kristen Wiig and Annie Mumolo, die tevens samen het scenario schreven. Het duo schreef eerder ook al het script van de succesvolle komedie Bridesmaids, waarin Wiig trouwens ook een hoofdrol vertolkte.

Cast & crew
De rest van de cast bestaat uit Jamie Dornan, Damon Wayans Jr., Fortune Feimster, Wendi McLeandon-Covey, Rose Abdoo, Vanessa Bayer, Phyllis Smith en Kwame Patterson. De regie staat op naam van Josh Greenbaum.

De film moest eigenlijk afgelopen zomer al uitkomen, maar de pandemie schopte de plannen uiteraard in de war. Nu zal Barb and Star Go to Vista Del Mar vanaf 15 juli 2021 in de Nederlandse bioscopen draaien.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeff1983

Avatar

Op de poster staat; Everywhere you rent movies on Valentines Day. Zal dus niet echt een grote bioscooprelease worden, wat ik ook logisch vind. Dit is meer iets voor Amazon Prime of Netflix

NieuwsFilm

meest populair