Algemeen

Gerucht: Derde 'Jumanji'-film grijpt sterk terug op het origineel uit 1995

De film zou zich afspelen in de echte wereld.

door Jim Pedd om 07:05 in Algemeen
Met twee nieuwe films die de afgelopen jaren verschenen, is de Jumanji-franchise springlevend. Regisseur Jake Kasdan wist de boel met groot succes tot leven te brengen.

We kregen dan ook een tweetal films te zien die allebei meer dan 800 miljoen dollar opbrachten aan de wereldwijde box office. Gezien de wijze waarop de tweede film eindigde, is de kans groot dat we in de toekomst meer gaan zien van de echte wereld.

Meer verwijzingen
Volgens Daniel Richtman is het zo dat de nieuwste film die gepland staat helemaal terug gaat naar de roots van de franchise in 1995. Er zou gekozen worden om de gamewereld van Jumanji de echte wereld in te brengen, net als in de eerste film.

De film zou zich dan ook vooral afspelen in het stadje Brantford en dat kan nog best interessant zijn als er nu iets meer teruggegrepen wordt op het origineel. Hoe dan ook zagen we al wat verwijzingen voorbijkomen naar de eerste film in de franchise.

Zo heette de schurk Van Pelt en zagen we Nora Shepherd weer terugkeren. Fans die verlangen naar meer van het origineel komen zo tot nu toe zeker aan hun trekken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

noah81

Avatar

Zeer vermakelijke (gezins) films.
Na 2 virtuele werelden is het wel tijd voor een echte wereld avondtuur.
Mogen van mij nog veel meer delen komen

NieuwsFilm

meest populair