Algemeen

Kevin Feige reageert op de 'Star Wars'-geruchten

Neemt hij de franchise straks onder zijn hoede?

door Jim Pedd om 08:07 in Algemeen
Marvel-baas Kevin Feige is weer behoorlijk loslippig op dit moment. Hij maakt een uitgebreide promotieronde voor de televisieserie WandaVision. Het gerucht gaat dat Feige zich intussen voorbereidt op een belangrijke creatieve rol binnen Lucasfilm.

Het gerucht gaat al langer dat Disney zou willen dat Feige het over zou nemen van Kathleen Kennedy, die nu aan het roer van de Star Wars-franchise staat. Haar films kwakkelden tot nu toe een beetje, vooral als het aankomt op de ontvangst ervan.

Helemaal niet
Toen Collider met Feige sprak in het kader van de serie WandaVision, vroeg de website hem ook meteen naar de geruchten. Feige werkt echter alleen aan zijn eigen film. Over een hoofdrol binnen het bedrijf Lucasfilm was hij kort en krachtig: "Absoluut niet."

Het zal sommige fans misschien teleurstellen, maar is zeker niet verrassend.

Feige staat nu alweer meer dan tien jaar aan het hoofd van Marvel Studios en heeft daar succes na succes weten te boeken. Disney zal willen blijven wedden op dat winnende paard, dus hem weg halen en naar de Star Wars-franchise brengen lijkt dan niet de beste keuze.

Wel werkt Kevin Feige nog altijd aan een eigen film in de franchise, wat hij samen met Michael Waldron doet. Die schrijft nu aan het scenario; details over het verhaal zijn er niet.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tommert

Avatar

^
Ja! Zin in!!

Chris23

Avatar

Ennnnn....https://tweakers.net/nieuws/176774/ubisoft-maakt-star-wars-openwereldgame-ea-heeft-niet-langer-exclusieve-licentie.html

Appie Asbak

Avatar

Inderdaad. Graag Kathleen Kennedy aan de kant alstublieft. Laat de makers van The Mandalorian hun liefde voor Star Wars maar omzetten in betere produkties.

NieuwsFilm

meest populair