Celebrity

Mokerslag voor carrière Armie Hammer na uitlekken choquerende berichten

De acteur besloot 'Shotgun Wedding' te verlaten.

door FilmTotaal om 18:15 in Celebrity
Armie Hammer, o.a. bekend van Call Me By Your Name, kwam de laatste paar dagen in het nieuws vanwege choquerende berichten die rond gaan over de acteur. Deze zijn zo erg dat hij heeft besloten uit de film Shotgun Wedding te stappen.

Jennifer Lopez zou samen met Hammer te zien zijn in Shotgun Wedding, maar de acteur is nu dus uit het project gestapt. Er is namelijk heel wat ophef ontstaan rond schokkende privéberichten over kannibalisme en verkrachting, die hij enkele jaren geleden naar verschillende vrouwen via Instagram zou hebben gestuurd.

Berichten
Een onbekende vrouw deelde meerdere screenshots die Hammer haar en andere vrouwen tussen 2016 en 2020 gestuurd zou hebben. Zou staat er bijvoorbeeld in de berichten: ''Ik ben 100% een kannibaal. Ik wil je opeten. Ik wil je bloed drinken'' maar ook ''Ik zal je achtervolgen. Als je probeert weg te lopen, zal ik je zo snel bespringen. Je hebt iets sterks nodig om me van je af te houden''.

Ondanks het feit dat dit allemaal verre van bevestigd is, plaatste de vrouw ook een foto online die ze privé gekregen zou hebben van Hammer. Hierop is de hand van een man te zien, met een tatoeage op de ringvinger. Deze foto toont opvallend veel gelijkenissen met de tatoeage die Hammer als eerbetoon aan zijn ex-vrouw Elizabeth Chambers liet zetten, kort na hun huwelijk in 2010.

Meer bewijs
De onbekende vrouw zegt nog meer bewijs te hebben en dat andere slachtoffers ook nog de nodige verontrustende verhalen hebben over de acteur en deze berichten willen delen om te voorkomen dat Hammer dit nog eens flikt. Het is echter niet duidelijk of de beelden en berichten echt door de acteur gestuurd zijn.

De acteur zelf zegt dat het allemaal onzin is: ''Ik ga niet reageren op deze bullshitverhalen, maar gezien deze valse en bedrieglijke aanvallen op me, kan ik nu mijn kinderen Harper en Ford niet achterlaten om vier maanden een film op te nemen in de Dominicaanse Republiek. Studio Lionsgate steunt me hierin en ik ben ze daar erg dankbaar voor''.

NieuwsFilm

meest populair