Algemeen

Mooi nieuws voor Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon' met DiCaprio en De Niro

Het heeft even geduurd, maar eindelijk zit er schot in de zaak!

door Zilko Tarici om 08:30 in Algemeen
Nu zijn reünie met humorist/auteur Fran Lebowitz, Pretend It's a City op Netflix staat, laat regie-legende Martin Scorsese weer wat van zich horen. We hebben daardoor een mooie update over zijn nieuwe film Killers of the Flower Moon.

Scorsese onthulde tijdens een interview namelijk dat hij nog steeds keihard werkt aan de 200 miljoen dollar kostende Apple-film. Hij liet daarbij weten dat de opnames in februari zullen starten en zeven(!) maanden zullen duren. Tot september dus.

Daarnaast is via de krant Bartlesville Examiner-Enterprise het nieuws verspreid dat er gezocht wordt naar castleden en figuranten voor de film. De werktitel is [i]Gray Horse[i], een referentie naar de Indiaanse gemeenschap die centraal staat in het boek waarop de film is gebaseerd. Ook heeft Apple een gebouw van 5000 vierkante meter in Osage County gehuurd voor de productie.

Legendarisch trio
De hoofdrollen in het epos van Scorsese zijn weggelegd voor niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. Scorsese gaf tijdens het eerder genoemde interview tevens aan dat hij via Zoom en FaceTime werkt aan de casting van de film en ook al veel kostuumontwerpen heeft gezien.

Killers of the Flower Moon zal waarschijnlijk ergens in 2022 verschijnen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Hopelijk krijgt ie ook een bioscooprelease.

NieuwsFilm

meest populair