Celebrity

Hongerde graatmagere Celine Dion zichzelf volledig uit?

Of is dat slechts een vrouwonvriendelijke roddel?

door FilmTotaal om 13:01 in Celebrity
Celine Dion heeft maar weinig spek op de botten. Lange tijd werd er beweerd dat de zangeres zich bewust aan het uithongeren was. Maar volgens Gossip Cop is dat maar vrouwonvriendelijke kletspraat en heeft Dion nou eenmaal een dun lichaam.

In de gossipmedia wordt beweerd dat Dion een tijd lang slechts op één stuk fruit en een handjevol crackers per dag heeft geleefd en daarnaast zeven dagen per week in de sportschool te vinden was om haar ultradunne lichaam te behouden.

Sommige sites gingen zelfs zover om te claimen dat de My Heart Will Go On-zangeres zich "bewust uithongerde". Een van de aanjagers daarvan was een site genaamd Globe.

Volgens Gossip Cop, een site die geruchten over celebrities beoordeelt op hun waarheidsgehalte, maakt de Globe zich vaker schuldig aan het verspreiden van berichten waarin de lichamen van vrouwen worden bekritiseerd.

Eerder heeft Dion aangegeven een beetje moe te worden van alle berichten over haar lichaam, zo herinnert Gossip Cop zijn lezers. Zo toonde Dion in een interview maar haar biceps om te bewijzen dat ze gewoon gezond is. "Wat is er mis met mijn lichaam?" reageerde ze toen.

Fans van de Canadese zangeres maken zich desalniettemin vaker zorgen om haar vermagerde uiterlijk. Hun zorgen zijn goedbedoeld, want Dion heeft de afgelopen jaren heel wat te verwerken gehad, waaronder het verlies van haar man.

NieuwsFilm

meest populair