Waarom John Cena de verloren broer van Vin Diesel moest spelen in 'Fast & Furious 9'

Waarom John Cena de verloren broer van Vin Diesel moest spelen in 'Fast & Furious 9'

Fast & Furious 9 brengt weer een nieuw familielid van Dom naar voren.

De Fast & Furious-franchise gaat rap richting het einde. Er komen nog twee films uit, waarbij het laatste deel in twee delen uitgebracht wordt.

Hoewel je zou denken dat na acht films wel alle personages bekend zouden zijn, is dat niet het geval. Deel negen introduceert namelijk Jakob Toretto, gespeeld door John Cena, de geheime broer van Dom en Mia, die nooit eerder genoemd werd.

Meesterdief en moordenaar
Jakob Toretto is niet alleen 20 jaar lang geheim gehouden, ook blijkt hij een meesterdief, huurmoordenaar en topchauffeur te zijn. Volgens acteur Vin Diesel was er maar één persoon die deze rol zou kunnen spelen.

"De casting van dat personage had op een miljoen manieren kunnen lopen. En tegelijk is het echt een erg, erg, erg moeilijk personage om te casten," begon Diesel zijn verhaal.

"Daarom is het zo belangrijk om op je gevoel af te gaan. Toen ik John ontmoette, kon je eigenlijk wel alle vinkjes zetten. Hij heeft een energie die een soort nieuwsgierigheid over alle Toretto's naar boven brengt. Hij voelde gewoon goed en hij heeft het ook echt goed gedaan."

NieuwsFilm

meest populair