Algemeen

Waarom John Cena de verloren broer van Vin Diesel moest spelen in 'Fast & Furious 9'

Fast & Furious 9 brengt weer een nieuw familielid van Dom naar voren.

door Jim Pedd om 09:25 in Algemeen
De Fast & Furious-franchise gaat rap richting het einde. Er komen nog twee films uit, waarbij het laatste deel in twee delen uitgebracht wordt.

Hoewel je zou denken dat na acht films wel alle personages bekend zouden zijn, is dat niet het geval. Deel negen introduceert namelijk Jakob Toretto, gespeeld door John Cena, de geheime broer van Dom en Mia, die nooit eerder genoemd werd.

Meesterdief en moordenaar
Jakob Toretto is niet alleen 20 jaar lang geheim gehouden, ook blijkt hij een meesterdief, huurmoordenaar en topchauffeur te zijn. Volgens acteur Vin Diesel was er maar één persoon die deze rol zou kunnen spelen.

"De casting van dat personage had op een miljoen manieren kunnen lopen. En tegelijk is het echt een erg, erg, erg moeilijk personage om te casten," begon Diesel zijn verhaal.

"Daarom is het zo belangrijk om op je gevoel af te gaan. Toen ik John ontmoette, kon je eigenlijk wel alle vinkjes zetten. Hij heeft een energie die een soort nieuwsgierigheid over alle Toretto's naar boven brengt. Hij voelde gewoon goed en hij heeft het ook echt goed gedaan."

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Gast. Jim...wat een enorme spoiler in de titel.

Jullie moeten hier echt eens mee kappen.

Robbepost

Avatar

In deel 10 gaat John Cena zijn leven wagen voor VD!

Draven

Avatar

FF's formule is veranderd in die van een soap.

nd90

Avatar

Wat begon bij een simpele groep straatracers...
Vraag me af of ze broer ten tijde van deel 1 ook al een huurmoordenaar en alles was..

Goku32

Avatar

Hahahaahahah Jezus wat slecht, is dit zeg

Goku32

Avatar

Dawgruule, waarom is dit een spoiler. Zoiets kan je toch verwachten in deze onzin films

don lukas

Avatar

Omdat die acteur kut is en geforceerd actieheld moet worden in Hollywood. Men hoopt op een kickstart van hoge levels beroemdheid zodat hij meer waard word voor toekomstige producties (zoals Candy ass) en daarmee veel bobo’s geld oplevert.

Decepticon

Avatar

@Dawgruule,
Dat is helemaal geen spoiler, wordt duidelijk in de trailer vermeld. Het staat ook in de synopsis en ook op imdb vermeld.

Dawgruule

Avatar

^ allen hierboven. Jullie hebben gelijk, en eerlijk is eerlijk; bij deze film interesseert het mij geen ene zak.

Maar het gaat om het idee, het principe.

Ik kijk vaak geen trailers bij films waar ik enorm naar uitkijk. Maar Filmtotaal flikt dit geintje vaker om goedkoop te scoren of puur als clickbait...

Ik ben er wel een beetje klaar mee

Secret1994goesFilm

Avatar

@Dawgruule
Als je niet naar trailers kijkt én niet gespoild wil worden van info uit een trailer. Dan is het hier gevaarlijk gebied, hoor.

Oké als je geen spoilers uit de film wil. Maar als FilmTotaal ookal geen artikel mag schrijven over de inhoud van de trailer...

NieuwsFilm

meest populair