Nog steeds grote kans op 'Galaxy Quest 2' volgens Tim Allen

Nog steeds grote kans op 'Galaxy Quest 2' volgens Tim Allen

Het script moet fantastisch zijn volgens de acteur.

Acteur Tim Allen gaf onlangs tijdens een interview met Entertainment Weekly een update over het mogelijke vervolg op een van zijn meest geliefde films: scifi-comedy Galaxy Quest!

Fans van de cultfilm willen al lange tijd een vervolg zien op de film uit 1999, maar het kwam er telkens maar niet van. Een paar jaar terug zag het eruit alsof de sequel er wel zou komen, maar dat nieuws werd bruut onderbroken door het overlijden van Alan Rickman, die de rol van Alexander Dane (alias Dr. Lazarus) speelde in de film. Het script dat toen klaarlag richtte zich namelijk vooral op de vriendschap tussen Rickmans Dane en Allens Jason Nesmith.

Allen zei het volgende over het script, dat nu niet meer gebruikt kan worden:

"Het was een fantastisch script, maar na het overlijden van de geweldige Alan Rickman konden we het niet meer gebruiken. Het eerdere script ging vooral over het relatie tussen Lazarus en Taggart. Dat betekent echter niet dat we geen ander idee kunnen gebruiken, want het onderliggende verhaal was hilarisch."

Maar hoe staat het er nu voor met Galaxy Quest 2? Allen vervolgt:

"We hebben het constant over een tweede Galaxy Quest. Het vuurtje brandt nog steeds, maar het is nu de vraag hoe we het gaan aanpakken. Zonder al teveel weg te geven, zou het zomaar kunnen dat een familielid van Alans personage zijn plaats in kan nemen. Het idee dat we hadden zou dan nog steeds werken."

NieuwsFilm

meest populair