De nieuwe grote Netflix-actiefilm 'Outside the Wire' een aanrader?

De actiefilm ging gisteren online op Netflix.

Bram de Groot 16 januari 2021 22:30 in Algemeen
Verleden jaar had Netflix grote successen met de actiefilms Extraction en The Old Guard. Een kanshebber om het succes te herhalen is Outside the Wire, waarvan de trailer er toch best redelijk uitziet. Maar hoe is de ontvangst?

Die blijkt helaas tegen te vallen. De actiefilm met onder meer Avengers-acteur Anthony Mackie en Damson Idris staat er niet goed voor op Rotten Tomatoes.

Ontvangst Outside the Wire
Op het moment van schrijven noteert Outside the Wire slechts 40 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Zorgelijker is misschien wel de slechts 32 procent van de publieksscore op die site.

"Een sciencefictionfilm die zijn ding doet, Outside the Wire biedt genoeg actie om kijkers te laten kijken - zelfs als ze deze zich waarschijnlijk niet veel later niet meer zullen herinneren," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Ondanks dat Extraction en The Old Guard ook geen enorme hoogvliegers zijn, scoort Outside the Wire toch net iets te zwak. Mogelijk wijzen de kijkcijfers uit dat de film toch goed scoort bij het Netflix-publiek.NieuwsFilm