Daredevil-acteur Charlie Cox gezien op de set van 'Spider-Man 3'

Netflix-series in de The Defenders-reeks verbonden aan het MCU.

De geruchten dat de Marvel-series van Netflix zich volledig gaan voegen bij het Marvel Cinematic Universe zijn er al even. Personages als Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zouden hierdoor verder onderdeel worden van de filmreeks.

Nu meldt ComicBook.com dat acteur Charlie Cox is gezien op de set van Spider-Man: Homecoming 3 en dat hij de opnames al heeft afgerond. Ook in de derde Spider-Man film met Tom Holland zal het Multiverse een belangrijke rol spelen.

Cox speelde de blinde superheld met alter ego Matt Murdock in drie seizoenen van Netflix' Daredevil en hij was te zien in The Defenders, waarin Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist een team vormen.

Daredevil en het Marvel Multiverse
De kans bestaat dat Daredevil een nieuwe invulling gaat krijgen en dat er afstand wordt gedaan van de avonturen op Netflix. Hier kan het Multiverse voor zorgen. Op deze wijze hoeven niet alle Defenders en andere personages terug te keren.

Fans zien Cox graag weer als Daredevil, maar ook The Punisher van Jon Bernthal is zeer geliefd. Spider-Man 3 met ook Benedict Cumberbatch staat gepland voor december dit jaar.



NieuwsFilm

meest populair