Algemeen

Ook Patrick Dempsey keert terug voor Disney's 'Enchanted'-vervolg

Na Amy Adams tekent ook Dempsey voor de sequel.

door Wouter Drummen om 15:05 in Algemeen
Het is alweer 13 jaar geleden dat Disney kwam met het sprookje Enchanted. De film werd goed onthaald en jarenlang werd er gesproken over een sequel, wat nu ook al een tijdje bevestigd is. Hoofdrolspeelster Amy Adams keert opnieuw terug als de dromerige prinses Giselle en nu heeft eveneens een ander bekend gezicht voor het vervolg getekend.

Het gaat hier om Patrick Dempsey, die in het eerste deel het liefje Robert van de prinses speelt. Tijdens een recent interview liet de acteur zich erover uit: ''Ik heb net het script gekregen van de tweede film. Het lijkt erop dat we in de lente al gaan beginnen met filmen, dus dat is iets om naar uit te kijken!''.

Zin in
Ook vindt Dempsey het geweldig om weer tegenover Adams te staan: ''Amy Adams is geweldig in het echte leven als zowel in de film. Ik heb dan ook alleen maar goede herinneringen aan het eerste deel. Het was leuk om aan mee te werken dus ik ben blij dat het tweede deel toch van de grond komt!''

Het is nog niet geheel duidelijk wanneer het vervolg, Disenchanted, te zien zal zijn. Wel weten we al dat de sequel op de streamingdienst Disney+ zal komen te staan zijn. In de originele film wordt Giselle per ongeluk van haar fantasiewereld Andalasia getransporteerd naar het hedendaagse New York, waar ze verliefd wordt op Robert.

Wat te verwachten
Het vervolg Disenchanted zou draaien om de vraag of "nog lang en gelukkig" wel zo realistisch is. Zijn Giselle en Robert nog altijd zo verliefd op elkaar of zit de echte wereld anders in elkaar? Of andere bekende namen zoals o.a. James Marsden, Idina Menzel, Susan Sarandon en Timothy Spall terugkeren is nog niet bekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair