Russell Crowe verdedigt 'Master and Commander' na kritiek: "Probleem met de jeugd van tegenwoordig"

Russell Crowe verdedigt 'Master and Commander' na kritiek: "Probleem met de jeugd van tegenwoordig"

Volgens de met een Oscar bekroonde acteur is het een film voor volwassenen.

Russell Crowe heeft al in heel wat pareltjes gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Gladiator, L.A. Confidential en A Beautiful Mind. Een andere bekende film van de acteur is Master and Commander. Toen een Twitter-gebruiker deze film slaapverwekkend noemde liet Crowe dan ook van zich horen.

Master and Commander: The Far Side of the World is een oorlogsepos van regisseur Peter Weir. De film, waarin Crowe de Britse kapitein Jack Aubrey speelt, die tijdens de oorlog met Napoleon in de negentiende eeuw jacht maakt op een Frans schip, werd erg erg goed onthaald en wist zelfs twee Oscars te winnen.

Kritiek
Een Twitter-gebruiker, genaamd Ian McNabb, vindt er echter maar weinig aan. Hij zegt het volgende: ''Ik heb gehoord dat veel mensen tijdens de pandemie aan slapeloosheid lijden. Mag ik jullie dan voorstellen Master And Commander te kijken, met de normaalgesproken boeiende en vooraanstaande Russell Crowe. Ik heb nooit langer dan 10 minuten kunnen kijken. Graag gedaan. En bedankt Russell''.

Dit schoot de 56-jarige acteur in het verkeerde keelgat: ''Dit is nu het probleem met de jeugd van tegenwoordig. Peter Weir heeft een briljante film gemaakt. Het is een veeleisend, gedetailleerd en episch verhaal over trouw en dienstplicht, ongeacht de prijs''

''De cinematografie van Russell Boyd is ongelooflijk en de soundtrack is ook prachtig. Het is een echte film voor volwassenen''.



NieuwsFilm

meest populair