Regulators, mount up: komt er een derde 'Young Guns'?

Regulators, mount up: komt er een derde 'Young Guns'?

Als het aan schrijver John Fusco en hoofdrolspeler Emilio Estevez ligt wel.

Het is nu bijna niet meer voor te stellen, maar dertig jaar geleden was Emilio Estevez één van de grootste filmsterren. De typische eighties western Young Guns was misschien wel zijn grootste succes.

En op die film komt misschien een tweede vervolg, al kunnen we tegenwoordig beter spreken van Old Guns. Dat vertelt de originele schrijver John Fusco via een veelbelovende tweet.

Harry Styles


Het lijkt er dus sowieso op dat de hoofdrolspeler weer van de partij is. Verder tagt hij Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips en Christian Slater. Zij waren in eerdere delen te zien, maar gezien het verloop is de kans klein dat zij terugkeren.

Veel interessanter is dan ook dat hij Harry Styles, Vincent D'Onofrio en Chris Pratt tagt. Zouden deze een rol gaan spelen in Young Guns III?

Eindstreep
Het origineel draaide om de avonturen van William H. Bonney, beter bekend als Billy the Kid. Deze sluit zich aan bij de Regulators, een groep jonge cowboys die een boerderij beschermen tegen een nietsontziende zakenman.

Hoewel niet iedereen de eindstreep haalde, verscheen 2 jaar later Young Guns II, waarvan de soundtrack van Bon Jovi misschien nog wel bekender werd. Hierin wordt de jacht op de inmiddels legendarische outlaw Billy the Kid geopend. Deze verzamelt oude en nieuwe vrienden om een laatste keer de strijd aan te gaan.

NieuwsFilm

meest populair