Algemeen

Komt 'The Blip' centraal te staan in Marvels Phase 4?

Of wijkt de studio daar toch wat van af?

door Jim Pedd om 06:58 in Algemeen
De helft van al het leven werd uitgeroeid aan het eind van de Infinity War-films van Marvel Studios. Gelukkig wisten de Avengers met behulp van onder meer de Guardians of the Galaxy en het leger van Wakanda dat te herstellen.

Toch is Marvel Studios niet van plan die uiterst traumatiserende gebeurtenis centraal te stellen in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Dat laat Marvel-baas Kevin Feige weten in een nieuw interview.

Rol van The Blip
"Terwijl we al deze dingen ontwikkelden en eraan werkten, misschien wel twee jaar geleden al, begon ik het over The Blip te hebben. Het was het moment waarop Thanos alles radicaal veranderde tussen Infinity War en Endgame, een wereldwijde, universele en galactische ervaring voor iedereen. Iets dat ons goed kon dienen, maar we moesten ook vooruit kijken," aldus Feige.

Hij hecht er dus groot belang aan om ook vooruit en vooral verder te kijken. Niet alles moet vergeleken of gelijkgesteld worden aan The Blip.

"Ik wilde niet dat het zou worden als de Battle of New York, dat de derde akte van Avengers 1 was, en waar uiteindelijk continu naar verwezen werd. Ik wilde daarvoor waken."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair