Jared Leto wil graag nog meer 'Blade Runner'-films maken

Jared Leto wil graag nog meer 'Blade Runner'-films maken

Hij ziet het helemaal zitten.

Denis Villeneuve maakte met Blade Runner 2049 een van de beste films in jaren. De sci-fi film borduurde op briljante wijze verder op het origineel, maar wist geen breed publiek te bekoren.

Met een budget van 185 miljoen dollar bracht Blade Runner 2049 namelijk slechts 260 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. Daarmee is de hoop op een derde film bijzonder klein. Toch blijft Jared Leto hopen.

Een terugkeer
Leto vertelde tijdens een recent interview dat hij het wel ziet zitten om terug te keren als de schurkachtige Niander Wallace. Niet gek ook, want er had nog meer in gezeten dan we in de uiteindelijke film te zien kregen van Wallace.

"Ik weet niet of het komt omdat ik er zo bewust aan werk en vaak heel diep duik, er veel tijd en energie in steek, maar elk personage dat ik speel, mis ik een beetje als ik er klaar mee ben," begon Leto.

"Van veel van hen denk ik: het zou mooi zijn om ze nog eens te spelen en verder te verkennen. Zoals Niander Wallace in Blade Runner. Ik zou het geweldig vinden om hem nog eens te kunnen spelen, bijvoorbeeld in een prequel of iets anders. Je steekt er zoveel tijd en energie in, dat het mooi zou zijn om weer terug te keren."

NieuwsFilm

meest populair