Algemeen

Disney onthult de 2 hoofdfiguren uit 'Luca' van Pixar

Luca moet in de zomer van 2021 in de bioscoop verschijnen.

door Bram de Groot om 11:58 in Algemeen
In 2020 verschenen er twee animatiefilms van Pixar Animations op een wel erg afwijkende manier. Onward verscheen vlak voor de coronacrisis in de bioscoop en daar snel (in de States) via Video on Demand. En Soul werd de "gratis" kerstfilm op Disney+.

Hoe zal dat er in 2021 uitzien, als we weer een originele Pixar film te zien krijgen. Vooralsnog lijkt Disney te mikken op een bioscooprelease in de zomer en laten we hopen dat rond die tijd alles weer een beetje normaal is.

Nieuwe foto Luca
Die nieuwe animatiefilm van Pixar heet Luca. De titel verwijst naar het hoofdfiguur, een jongen genaamd Luca die een onvergetelijke zomer in een badplaats aan de Italiaanse Rivièra beleeft. Hieronder een nieuwe foto via Empire.


In de coming-of-age-animatiefilm Luca zien we hoe Luca met een ander jongetje vrienden wordt en een zomer beleeft vol ijs, pasta en eindeloze scootertochten. Maar niet alles lijkt zoals het is, aangezien een zeemonster uit een onderwaterwereld het aardoppervlakte bedreigt.

Luca van regisseur Enrico Casarosa, bekend van zijn Pixar short La Luna, staat vooralsnog gepland voor 17 juni. Hieronder een eerdere promo van tijdens Disney's Investor Day.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair