Algemeen

Tom Holland moet Willy Wonka spelen in spin-off 'Charlie and the Chocolate Factory'

De spin-off van Charlie and the Chocolate Factory heeft alvast een datum.

door Bram de Groot om 13:16 in Algemeen
De laatste verfilming van het boek Charlie and the Chocolate Factory uit 1964 van Roald Dahl stamt uit alweer uit 2005. In de gelijknamige film zagen we Johnny Depp als Willy Wonka, de excentrieke eigenaar van 's werelds bekendste snoepfabriek.

Een paar jaar geleden werd duidelijk dat er werk gemaakt zou worden van een spin-off die zich meer zou richten op de jongere jaren van Willy Wonka. Warner Bros. heeft de film nu een verschijningsdatum gegeven. De film heet waarschijnlijk simpelweg Wonka en moet op 17 maart 2023 verschijnen.

Tom Holland of Timothee Chalamet
Bijna gelijktijdig verscheen er via Collider het bericht dat de twee nog jonge acteurs Tom Holland en Timothee Chalamet in beeld zijn om de hoofdrol te gaan spelen. Holland is uiteraard vooral bekend van zijn rol als Spider-Man. Chalamet speelde in Call Me by Your Name en is dit jaar te zien in Dune.

De film Wonka is al sinds 2016 in ontwikkeling en er werden al vaker grote namen aan de rol gekoppeld, zoals Ryan Gosling, Ezra Miller en Donald Glover. Die acteurs zijn ondertussen alweer een paar jaartjes ouder.

Tim Burtons Charlie and the Chocolate Factory werd zeer redelijk ontvangen en was aan de bioscoopkassa's een kassucces. Wie kies jij: Tom Holland of Timothee Chalamet?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

evilkraanvogelz

Avatar

Maar speelt zich dit dan af binnen het universum van de 2005 film of wordt het een compleet nieuwe interpetatie? Ik zou wel een spin-off van de 2005 willen al is het puur zodat Danny Elfman meer van dat soort muziek kan schrijven. Jammer dat Christopher Lee er niet meer is om de vader te spelen.

kokosnoot

Avatar

Timothee Chalamet dan. hij heeft een excentrieker gezicht dan Tom holland. Laatste vind ik meer een jochie kid gezicht hebben.

walter_sobchak

Avatar

Tom en Timothee zijn op dit moment wel dé twee jonge gasten die helemaal happening zijn in Hollywood. Terecht wel, vind ik.

NieuwsFilm

meest populair