Algemeen

'Jurassic World: Dominion' sluit aan op de succesvolle Netflix-serie

Jurassic World: Dominion lijkt elementen uit de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous te gebruiken.

door Bram de Groot om 08:31 in Algemeen
Gisteren werd al duidelijk dat Jurassic World: Dominion dan toch een (voorlopige) punt gaat zetten achter de reeks en dat de film een "culminatie" wordt van het verhaal dat in de films wordt verteld.

Maar de franchise zal ongetwijfeld niet stoppen. Ook op Netflix is de Jurassic World-reeks ondertussen een succes via Jurassic World: Camp Cretaceous. In gesprek met Entertainment Weekly zei Colin Trevorrow dat delen uit de animatieserie verbonden zijn met Dominion.


"Het is belangrijk voor mij om uit respect voor de schrijvers, die de franchise blijven uitbreiden en verkennen, te onderschrijven dat Camp Cretaceous duidelijk zijn eigen verhaal heeft en zijn eigen show is.

Maar ook het tweede seizoen - en mogelijk nieuwe seizoenen - laten we aansluiten op het grotere verhaal om sommige dingen duidelijk te kunnen maken. Zelfs Dominion zal aansluiten op ontdekkingen [in Camp Cretaceous] en daar ben ik erg opgewonden over."


Jurassic World: Dominion
Oorspronkelijk moest Jurassic World: Dominion aankomende zomer in de bioscopen verschijnen. Alweer een tijdje geleden werd de film opgeschoven. Nu staat de zesde film in de franchise gepland voor de zomer van 2022.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair