Video

WTF is... 'The White Tiger' van Netflix?

Op Netflix vind je de film The White Tiger. Meer weten?

door Bram de Groot om 09:00 in Video
Aan de lopende band verschijnen er op Netflix nieuwe films en series en het is goed voor te stellen dat je het tempo niet kan bijbenen. Zo verscheen recent The White Tiger in bepaalde Amerikaanse bioscopen en voor die Netflix-film heeft de streamingdienst nu een WTF is...-video online gezet.

The White Tiger komt van de veelgeprezen schrijver / regisseur Ramin Bahrani. De film vertelt de epische reis van een arme Indiase chauffeur (Adarsh ​​Gourav) die zijn humor en sluwheid gebruikt om zich los te maken van zijn rijke meesters, gespeeld door Rajkummar Rao en Priyanka Chopra.

The White Tiger van Netflix
The White Tiger werd goed ontvangen en staat op 91 procent op Rotten Tomatoes. "Goed geacteerd en prachtig gemaakt. The White Tiger distilleert de sterke punten van het bronmateriaal tot een grimmig meeslepend drama," luidt de critics consensus van die website.

De Indiase dramafilm is gebaseerd op de in 2008 bekroonde roman van Aravind Adiga. Hieronder zie je de WTF is...-video. The White Tiger staat vanaf morgen op Netflix. Ga jij deze film kijken?0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair