Deze 'Harry Potter'-acteur heeft er moeite mee om de films terug te kijken

Deze 'Harry Potter'-acteur heeft er moeite mee om de films terug te kijken

Matthew Lewis vindt het maar ongemakkelijk allemaal.

Acteurs blijven vaak lange tijd verbonden aan de grootste films en personages die ze gespeeld hadden. Niet iedereen vindt dat altijd even fijn.

Dat geldt bijvoorbeeld voor acteur Matthew Lewis, die in acht Harry Potter-films te zien was als Neville Longbottom. Hij vindt het moeilijk om de films opnieuw te kijken.

Liever niet
"Ik vind het best moeilijk op momenten dat te veel van mij in een personage te zien is. Het is makkelijker als ik iemand volledig anders zie, zoals een politieagent in Londen of iemand die erg rijk is," begon Lewis tegenover de New York Times.

"Het is soms behoorlijk pijnlijk als iets te veel van mij in Neville zit. Als ik kijk, denk ik: 'Dat is niet Neville, dat ben ikzelf'."

Toch heeft hij er geen spijt van dat hij in de franchise te zien was. "Als er iets is waar mensen je om herinneren, kan het echt wel erger dan de Harry Potter-franchise. Het heeft deuren voor mij geopend die anders nooit open waren gezet." Hij heeft er dus ook echt wel iets aan te danken en dat realiseert hij zich ook.

NieuwsFilm

meest populair