Disney-film 'Raya and the Last Dragon' was eigenlijk veel gewelddadiger

Disney-film 'Raya and the Last Dragon' was eigenlijk veel gewelddadiger

Raya and the Last Dragon zal net als elke Disney-film heel braaf blijven.

Binnenkort kunnen we eindelijk weer een nieuwe film zien van Disney Animation Studios: Raya and the Last Dragon. De film heeft een hoofdrol voor Kelly Marie Tran en volgt een Zuidoost-Aziatische hoofdpersoon.

Nu blijkt dat de film eigenlijk een stuk gewelddadiger was. Dat mocht uiteindelijk niet van Disney, dat de al te gewelddadige momenten uit de film haalde.

Een stuk gewelddadiger
"Er is een versie van de film met een boel gebroken botten enzo," aldus regisseurs Carlos Lopéz Estrada en Don Hall tegenover Empire Magazine. Er zal geen gruwelijk moment in de Disney-film zitten, maar wel heel wat stoere actie.

Zoiets horen we ook via Chief Creative Officer Jennifer Lee van Disney Animation Studios: "Als filmmakers brengen Don en Carlos een combinatie van animatie know-how en emotionele verhalen naar Raya and the Last Dragon en brengen ze het fantasy-avontuur tot verrassende, originele en dynamische hoogtepunten."

In Raya and the Last Dragon zien we de krijgster Raya. Zij woont in een andere versie van de Aarde, een rijk genaamd Kumandra. Daar wil ze zoeken naar de laatst overgebleven draak. Vanaf 3 maart te zien.

NieuwsFilm

meest populair