Algemeen

Gerucht: 'Star Wars'-franchise krijgt er straks een heuse komedie bij

Dat is pas echt verbreding in de franchise.

door Jim Pedd om 06:29 in Algemeen
Disney en Lucasfilm willen de Star Wars-franchise net zo groot maken als het Marvel Cinematic Universe. De serie The Mandalorian was een eerste stap in die richting.

En er zit heel wat meer aan te komen. De komende twee jaar krijgen we bijna tien nieuwe series te zien in de franchise. En mogelijk ook behoorlijk wat verbreding in de films. Volgens Daniel Richtman zit er een komediefilm aan te komen.

Komediefilm?
Nu de Skywalker-saga afgerond is, moet de franchise veel breder worden. Er moeten nieuwe verhalen verteld worden die los staan van de verhalen van Luke en Anakin. Maar echt gebeuren doet dat nog niet.

De eerstvolgende bioscoopfilm, Rogue Squadron, speelt zich immers ook af tijdens de oorlog tegen het Keizerrijk. Maar gelukkig horen we langzaamaan meer verhalen over films die wel echt durven te vernieuwen.

Mogelijk wordt een daarvan een komediefilm, zoals Richtman stelt. Of het echt klopt is moeilijk te zeggen, maar ergens klinkt het niet eens zo heel vreemd.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

Een serie zou beter werken denk ik. En ik zou het fantastisch vinden als Tag en Bink dan de hoofdrollen spelen!

Master Of Films

Avatar

Volgens mijn bronnen worden Amy Richau & Krystina Arielle aangesteld als de schrijfsters van deze komediefilm. Aangezien beide dames zich in het Kathleen Kennedy Kamp bevinden, dan snap je wel dat deze zogenaamde Star Wars komediefilm niet wordt geproduceerd door mensen vanuit het Jon Favreau kamp.

Verder ben ik benieuwd naar de commentaar van Mel Brooks.
Hij had heel, heel, heel lang geleden ooit een komedie Star Wars gemaakt, maar dat weten de jonge dames vanuit het Kathleen Kennedy Kamp natuurlijk weer niet. Smiley face

Lurking metafan

Avatar

Ik dacht dat de laatste Star Wars al een komedie waren ^_^

Op z'n minst een klucht of tragikomedie.

reporterdavid91

Avatar

Jar Jar Binks, C3PO.... jaja... er zit toch wel een vleugje humor in. En het olijke muziekje van de kantine...

Angelo1979

Avatar

Loooone StarSmiley face

Ja, man, te gekke film, Space Balls.

NieuwsFilm

meest populair