Algemeen

Gerucht: Disney gaat volop vlammen met 'Pirates of the Caribbean'-projecten

Er moeten tien (!) nieuwe projecten gemaakt worden.

door Jim Pedd om 06:58 in Algemeen
Daniel Richtman heeft het weer druk met het lekken van nieuwe informatie. Vandaag meldt hij dat Disney van plan is de Pirates of the Caribbean-franchise flink op te blazen.

Nu de franchise het zonder Johnny Depp moet doen, is het tijd om nieuwe richtingen op te gaan. Dat leidt in elk geval tot een film waarin vrouwen de hoofdrol krijgen, met Margot Robbie als hoofdrolspeelster. En er komt nog een zesde deel dat zonder Depp gemaakt wordt.

Nog veel meer
Nu stelt Daniel Richtman dat Disney manieren onderzoekt om de franchise nog veel groter te maken. Dat zou moeten leiden tot zowat tien films, spin-offs en Disney-series.

Wat de andere acht (!) projecten zijn waar Richtman het in zijn verhaal over heeft is niet duidelijk. Tien films lijkt ook wat veel om te plannen in een franchise die op dit moment behoorlijk aan het worstelen is met zijn toekomst.

De laatste film in de Pirates-franchise was immers zowel kritisch als commercieel geen succes. De hoop van Disney is dat, door op nieuwe personages te focussen, die moeheid omgedraaid wordt tot enthousiasme.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fred jr

Avatar

Amai, hoe komt die aan al die geruchten?
Tis het een achter het ander...
Aan fantasie geen tekort.

Dawgruule

Avatar

Geruchttotaal

Ik vind het inderdaad ook nogal veel.. echt nieuws is er niet meer.

Luizelgespuizel

Avatar

God ze zouden daar een keer iets origineels doen. Enige studio die daar nog originele dingen maakt is Pixar, de rest poept remakes, Star Wars, Marvel en nu schijnbaar ook Pirates films uit.

horizon

Avatar

Waarom meteen zo overdadig? Dat gaat moeheid opleveren.

Maak of nog een film. Want piraten. Of een serie. Zoiets als Black Sails maar dan in Carribean Pirates stijl.

Daarbij toevoegend: Dead Men Tell No Tales was beste in de serie na Curse of the Black Pearl.

Master Of Films

Avatar

Ik zou enorm naar het 6e deel gaan uitkijken als Amber Heard de piraat Anne Bonny gaat spelen. En Margot Robbie als Mary Read.

Hiermee kan je die zogenaamde Depp fans heel erg boos maken, nog erger dan de rebellen tijdens de avondklok. Smiley face

Brein8998

Avatar

Ik zou een Black Sails achtige serie ook niet erg vinden

baron nostalgia

Avatar

Vergeet al die projecten maak gewoon nog een allerlaatste film met johnny depp als jack sparrow en stop er dan definitief mee of maak anders een serie over de jonge jaren van jack sparrow

NieuwsFilm

meest populair