Gerucht: Disney gaat volop vlammen met 'Pirates of the Caribbean'-projecten

Er moeten tien (!) nieuwe projecten gemaakt worden.

Daniel Richtman heeft het weer druk met het lekken van nieuwe informatie. Vandaag meldt hij dat Disney van plan is de Pirates of the Caribbean-franchise flink op te blazen.

Nu de franchise het zonder Johnny Depp moet doen, is het tijd om nieuwe richtingen op te gaan. Dat leidt in elk geval tot een film waarin vrouwen de hoofdrol krijgen, met Margot Robbie als hoofdrolspeelster. En er komt nog een zesde deel dat zonder Depp gemaakt wordt.

Nog veel meer
Nu stelt Daniel Richtman dat Disney manieren onderzoekt om de franchise nog veel groter te maken. Dat zou moeten leiden tot zowat tien films, spin-offs en Disney-series.

Wat de andere acht (!) projecten zijn waar Richtman het in zijn verhaal over heeft is niet duidelijk. Tien films lijkt ook wat veel om te plannen in een franchise die op dit moment behoorlijk aan het worstelen is met zijn toekomst.

De laatste film in de Pirates-franchise was immers zowel kritisch als commercieel geen succes. De hoop van Disney is dat, door op nieuwe personages te focussen, die moeheid omgedraaid wordt tot enthousiasme.

NieuwsFilm

meest populair