Marvel-fans gaan het MCU straks heel anders zien als 'WandaVision' klaar is

Marvel-fans gaan het MCU straks heel anders zien als 'WandaVision' klaar is

Het MCU is straks echt volledig anders.

WandaVision-acteur Paul Bettany stelt dat het einde van de Disney+-serie het Marvel Cinematic Universe volledig op z'n kop zal zetten. Er zit in de finale ook een gastster die de fictieve wereld voor altijd zal veranderen.

De eerste drie afleveringen van WandaVision zijn tot nu toe te zien geweest. We wachten nog op de rest van het eerste seizoen, dat in totaal negen afleveringen heeft. Tegen het einde, zal het MCU helemaal op z'n kop staan.

Heel anders
"Ik denk dat iedereen tegen het einde echt heel verrast zal zijn," aldus Bettany. "Ik denk echt dat mensen gaan kijken en denken: 'oh mijn god' en dat ze het MCU in een heel nieuw licht bekijken. En ook een dieper begrip zullen hebben van waar het heen gaat."

Dat zal natuurlijk het multiversum zijn, waarvan we weten dat het de basis vormt voor de toekomst van de filmfranchise. De kans is groot dat Doctor Strange uiteindelijk zijn opwachting maakt in de finale, aangezien de serie zijn volgende solofilm inleidt.

"Er is iets dat gaat gebeuren dat nog helemaal geheim is. Ik werk erin met een acteur met wie ik altijd al heb willen werken, en het is geweldig. We hebben echt wat vuurwerk samen," concludeerde Bettany.

NieuwsFilm

meest populair