Is dit hoe de X-Men naar het Marvel Cinematic Universe komen?

Is dit hoe de X-Men naar het Marvel Cinematic Universe komen?

Nog een interessante hint.

Marvel Comics heeft een nieuw verhaal gedebuteerd, dat zomaar eens een hint kan bevatten voor de wijze waarop de X-Men uiteindelijk naar het Marvel Cinematic Universe komen.

De X-Men hebben een volledig nieuwe mythologie gekregen in Dawn of X Reboot. En dat belooft wat voor het MCU, als we de site ComicBook mogen geloven.

Dawn of X
In de comics wonen alle mutanten, goed en kwaad, samen in de eilandnatie Krakoa. Daar hebben ze allerlei soorten bio-organische technologie - zoals portalen en wapens - tot hun beschikking en heeft zich een heel nieuwe cultuur gevormd, met een eigen religie, ceremonies, religie, leger enzovoorts.

Een belangrijk element ligt in de groep die The Five heet. Hun krachten stellen hen ertoe in staat elke mutant die er maar is weer tot leven te wekken. Niemand hoeft dus dood te gaan.

Wellicht dat het vermogen van The Five uit de comics, waarbij ze ook tussen dimensies kunnen reizen, een manier vormt om hen naar het MCU te krijgen. Zo zouden er in eerste instantie een paar mutanten de MCU-realiteit binnen kunnen treden, wat dan het begin van iets groters vormt.

NieuwsFilm

meest populair