Bijna echt: Kirsten Stewart onherkenbaar als prinses Diana in biopic 'Spencer'

Bijna echt: Kirsten Stewart onherkenbaar als prinses Diana in biopic 'Spencer'

Eerste officiële blik op Kirsten Stewart als de Diana Spencer.

Recent zagen de fans nog actrice Emma Corrin als prinses Diana in de Netflix-serie The Crown, de rol die in seizoen vijf en zes van die serie gespeeld gaat worden door Tenet-actrice Elizabeth Debicki. Maar ook Kirsten Stewart zien we binnenkort als de bekende Britse prinses die in 1997 overleed door een auto-ongeluk.

Stewart gaat de rol spelen in de biopic Spencer van regisseur Pablo Larraín, bekend van onder meer de biopic Jackie met Natalie Portman als Jacqueline "Jackie" Kennedy.

Eerste foto van Kirsten Stewart als Diana
De titel van de film komt overeen met de achternaam van Diana, die geboren werd als Diana Frances Spencer. Hieronder zie je via Neon een eerste blik op de nagenoeg onherkenbare Stewart.

Bekijk de afbeelding
Amerikaanse actrice als Diana
De Amerikaanse actrice over dat ze een Brits accent moest aanleren: "Het accent is verschrikkelijk intimiderend, want mensen kennen die stem. Het is zo apart en bijzonder. Ik werk al hard aan de stem met een dialectcoach."

Spencer bekijkt een enkel weekend uit het leven van Diana. In dat weekend brengt ze Kerst door met de koninklijke familie én besluit ze een einde te maken aan haar huwelijk met prins Charles.

NieuwsFilm

meest populair