Daisy Ridley ruilt haar lichtzwaard in voor een pollepel

Daisy Ridley ruilt haar lichtzwaard in voor een pollepel

Daisy Ridley en James McAvoy staan op tegen kanker!

Daisy Ridley is een druk baasje geweest de afgelopen jaren. Zo speelde ze natuurlijk Rey in de Star Wars- films, waarvan The Rise of Skywalker de laatste was. Toch maakt de actrice graag tijd vrij om wat voor het goede doel te doen.

Stand Up To Cancer
Het populaire Britse programma The Great British Bake Off (Engelse versie van Heel Holland Bakt ) nodigt soms wat beroemde mensen uit om te bakken voor het goede doel "Stand Up To Cancer". In het verleden hebben bijvoorbeeld onder andere Russel Tovey en John Lithgow meegedaan.



Dit jaar is het echter dus de beurt aan onder andere Daisy Ridley. Een andere zeer prominente naam die in het bovenstaande filmpje voorkomt, is James McAvoy. Het zou zomaar kunnen dat we een strijd tussen Professor X van X-Men en Rey van Star Wars kunnen gaan zien.

Chaos Walking
Voor iedereen die bakprogramma's helemaal niets vindt, maar Daisy Ridley wel graag op het grote (of kleine) scherm willen zien of horen, zal 2021 gelukkig niet tegenvallen. In Peter Rabbit 2: The Runaway is haar stem te horen en in Chaos Walking speelt ze samen met Tom Holland.

Chaos Walking is een sciencefictionfilm waarin Holland leeft in een dystopische wereld waarin er geen vrouwen zijn. Het is dan ook een flinke verrassing als hij Daisy Ridley tegen het lijf loopt.

NieuwsFilm

meest populair