Katja Schuurman in bad vol schuim op Insta-foto

Katja Schuurman in bad vol schuim op Insta-foto

De Nederlandse actrice zit er heerlijk ontspannen bij.

De Nederlandse celeb en actrice Katja Schuurman lijkt de afgelopen jaren een wat andere koers te varen. Haar laatste acteerrol had ze in de tv-serie Kerst bij Koosje uit 2019, als het personage Klaas. Daarna werd het stil wat betreft films en series.

En daar zijn meerdere redenen voor. Zo presenteert ze de show Beter laat dan nooit met ouwe rotten Gerard Cox, Willibrord Frequin, Barrie Stevens en Peter Faber, en Olcay Gulsen. Ook beviel ze in 2020 van een tweede dochter.

Actief op Instagram
De afgelopen jaren richt ze zich ook op andere zaken. Haar fairtrade organisatie Return to Sender lijkt meer impact te hebben en ze lijkt ook wat meer interesse te hebben in de activiteiten van haar grote liefde, chef-kok Freek van Noortwijk.

"Lekker opwarmen in bad. Even goed voor jezelf zorgen, zeker op van die regenachtige dagen. Zo fijn. Én belangrijk!" schrijft ze bij een nieuwe foto in bad, om vervolgens erg commercieel te worden door een blok zeep aan te prijzen voor Valentijnsdag. En daar is Instagram uiteraard grotendeels voor de afgelopen jaren.


Wil je de 45 jarige Katja Schuurman in bad zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair