Algemeen

Regisseur Noah Baumbach (Marriage Story) maakt opnieuw film voor Netflix met Adam Driver

Baumbach gaat aan de slag met een verfilming van 'White Noise'.

door Wouter Drummen om 15:49 in Algemeen
Regisseur Noah Baumbach wist met zijn laatste film, Marriage Story, hoge ogen te gooien. Samen met hoofdrolspeler Adam Driver maakte Baumbach deze film voor Netflix. Blijkbaar smaakte dit naar meer, want de bekendheden slaan opnieuw de handen in elkaar voor een nieuw project voor de streaminggigant.

Het gaat hier om de verfilming van Don DeLillo's beroemde roman White Noise. In de DeLillo's boek komen een professor en zijn vrouw in aanmerking met een dodelijk gif, waardoor bij hen vragen over sterfelijk en angst voor de dood opkomen. Hij kreeg voor deze satirische roman de National Book Award for Fiction.

Deal
Netflix wist de rechten voor de verfilming te bemachtigen en ze willen er snel mee beginnen. Baumbach heeft een lucratieve deal getekend met de streamingdienst en zal de komende jaren enkel en alleen films maken voor Netflix.Wat te verwachten
De opnames moeten al in juni van start gaan. Buiten Baumbach (o.a. bekend van The Meyerowitz Stories) en Driver (bekend de laatste Star Wars-trilogie) heeft ook al Baumbach's vriendin en zakelijk partner, regisseuse en actrice Greta Gerwig, voor het project getekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair