Gerucht: Emily Blunt gaat tekenen voor hoofdrol in Marvels 'Fantastic Four'

Gerucht: Emily Blunt gaat tekenen voor hoofdrol in Marvels 'Fantastic Four'

De actrice zou samen met haar echtgenoot John Krasinski in de film te zien zijn.

Actrice Emily Blunt staat op het punt om te tekenen voor een rol in het Marvel Cinematic Universe. We horen al langer dat ze in gesprek is met de filmstudio voor een grote rol in de franchise, namelijk die van Susan Storm in Fantastic Four.

Dat meldt ook Mikey Sutton nu op zijn website, Geekosity. Hij stelt dat zij een van de frontrunners is voor de rol van Susan Storm, a.k.a. Invisible Woman, in de MCU-reboot van de iconische First Family van Marvel Comics.

Al lang op het oog
Marvel Studios heeft Emily Blunt al langer op het oog. Toen de filmstudio net begon met zijn films, was Blunt de voornaamste kandidaat voor de rol van Black Widow. Die moest zij aan zich voorbij laten gaan omdat ze het te druk had met andere projecten.

Later probeerde Marvel Studios om Blunt binnen te halen voor de rol van Agent Carter. Maar ook daar had ze geen tijd voor wegens andere projecten waar ze druk mee was. Wellicht dat driemaal scheepsrecht zal blijken te zijn en Blunt nu dus wel kan.

Overigens horen we ook geruchten over John Krasinski, de echtgenoot van Emily Blunt, die de rol van Mr. Fantastic zou moeten spelen.

NieuwsFilm

meest populair