'Aquaman 2'-petitie tegen Amber Heard trekt bijna 2 miljoen handtekeningen

'Aquaman 2'-petitie tegen Amber Heard trekt bijna 2 miljoen handtekeningen

1,8 miljoen mensen zetten nu hun handtekening.

Als Amber Heard er niet in zou zitten, zouden heel wat fans hoe dan ook heel erg uitkijken naar Aquaman 2. Een petitie om de actrice uit het project te verwijderen, trok nu al meer dan 1,8 miljoen handtekeningen.

Dat heeft allemaal te maken met de scheiding tussen Heard en ex-man Johnny Depp. Die laatste is tot nu toe de gebeten hond gebleken en van heel wat Hollywood-projecten gehaald. Sommige fans vinden echter dat ook Heard eraan moet geloven.

Veel getekende petitie
De petitie tegen Amber Heard is nog altijd populair, hoewel deze de laatste tijd niet meer in rap tempo veel handtekeningen wist te verzamelen. Toch blijven mensen mondjesmaat tekenen, wat intussen heeft geleid tot 1,8 miljoen handtekeningen tegen haar.

Volgens de actrice gaat het om een betaalde campagne die tegen haar gevoerd wordt. Maar de vraag is in hoeverre dat klopt.

De kans dat ze echt verwijderd wordt van Aquaman 2 lijkt trouwens klein. Tenzij het natuurlijk helemaal de verkeerde kant op gaat met de zaken tussen Heard en Johnny Depp. Maar ook die kans lijkt niet heel groot.

De opnames van de film vinden deze zomer plaats. Mocht Warner Bros. besluiten om Amber Heard toch te ontslaan, zullen we dat vermoedelijk snel horen.

NieuwsFilm

meest populair