Marvel Studios geeft 'Blade' een nieuwe titel en ijzersterke schrijver

Marvel Studios geeft 'Blade' een nieuwe titel en ijzersterke schrijver

Marvel-film Blade in handen schrijver Watchmen.

In 2019 werd tijdens Comic Con in San Diego acteur Mahershala Ali, tweevoudig Oscarwinnaar uit de films Moonlight en Green Book, aangekondigd als de nieuwe Blade voor in het Marvel Cinematic Universe.

Nog altijd heeft de film geen verschijningsdatum of regisseur, al werd recent door Marvel Studios-baas Kevin Feige bevestigd dat de film er echt gaat komen. Nu wordt dit bekrachtigd met dat er een schrijver op het Marvel-project is gezet.

Schrijver van HBO-serie Watchmen
Het is Stacy Osei-Kuffour, een lid van het schrijverteam achter het bekroonde Watchmen (2019) van betaalzender HBO, die aan de slag gaat met het script. Volgens de geruchten heeft Marvel zes maanden gezocht naar een geschikte kandidaat. Ali zou een stem in de keuze hebben gehad.

Volgens The Hollywood Reporter zal de film niet simpelweg Blade gaan heten. De website meldt dat de titel Blade, the Vampire Slayer wordt.

Het is nog onbekend wanneer de film gaat verschijnen. Aangezien er nu pas gestart wordt met het script, lijkt het er verdacht veel op dat de MCU Blade niet eerder dan 2023 gaat verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair