Celebrity

Carrière 'sekskannibaal' Armie Hammer belandt in nóg zwaarder weer

Zijn agentschap en publicist hebben nu ook de samenwerking verbroken.

door FilmTotaal om 17:10 in Celebrity
De carrière van de ooit gevierde Armie Hammer is in een flinke crisis beland door de aanhoudende geruchten over zijn kannibalistische seksfantasieën. Variety meldt nu dat de acteur inmiddels ook gedumpt is door zijn agentschap en publicist.

WME, een van de vier grote agentschappen in Hollywood, wil Armie Hammer (34) niet langer vertegenwoordigen. Dat heeft een insider aan Variety verteld.

De reputatie van de Call Me by Your Name-ster is flink besmeurd door het opduiken van heftige berichten die hij verstuurde aan vrouwen, waar in de tabloids volop over geschreven is de afgelopen weken.

In die berichten, die werden gedeeld vanaf een anoniem Instagram-account en waarvan de echtheid nog altijd niet is geverifieerd, uit Hammer verschillende, vergaande seksfantasieën. Zo heeft hij het onder meer over het 'opdrinken van bloed' en 'afsnijden van tenen'.

Zeker drie ex-partners van Hammer zijn inmiddels naar buiten getreden met eveneens choquerende beweringen. De acteur wordt door hen omschreven als 'manipulatief' en voelen zich 'emotioneel misbruikt' door hem.

Er lijkt dus wel echt iets aan de hand te zijn. Niets voor niets kon Hammer de afgelopen week vertrekken bij twee producties waarvoor hij had getekend; de romkom Shotgun Wedding waarin hij naast Jennifer Lopez te zien zou zijn en de Paramount-serie The Offer over de productie van The Godfather.

Financieel heeft Hammer in ieder geval niets te vrezen; hij is immers een telg uit een van de rijkste families van Amerika.

NieuwsFilm

meest populair