Celebrity

Sylvie Meis in opvallend zomers broekje op Insta-foto

De Nederlandse ster straalt in prachtige outfitje.

door FilmTotaal om 08:01 in Celebrity
De Nederlandse celeb Sylvie Meis weet wet wat mode is en hoe ze mensen daarop moet wijzen. Dit doet ze doorlopend op Instagram door te verschijnen in uiteenlopende kleding. Soms heel netjes, maar soms ook uitdagender.

De ster die in 1997 als 19 jarige een figurantenrol had in Goede tijden, slechte tijden wist zich op vroege leeftijd al razendsnel te ontwikkelen. Via Fox Kids in 1999, enkele kleine rollen in tv-series belandde ze bij MTV.

Ze presenteerde in 2003 Dag Top 5 op de muziekzender en ging later aan de slag bij TMF met de shows Babe Trap met Sylvie Meis en Modelfacts. De 'tv-babe van het jaar' uit 2002 en de FHM-meest sexy vrouw uit 2003 kreeg rond die tijd ook een relatie met Rafael van der Vaart en dat duurde tot in 2012.

Modegek Sylvie Meis
Tegenwoordig is Sylvie vooral een celeb, soms in Nederland, regelmatig in Duitsland en doorlopend op Instagram waar ze een mooie 1,4 miljoen volgers heeft. Daar laat ze (vaak gesponsord) haar celeb leven zien met keurige foto's in uiteenlopende outfits.

Nu heeft ze een foto geplaatst waarop ze er weer om op te vreten uitziet. "Kleed je alsof je later ergens heen gaat 🖤," aldus La Meis. Ze draagt een rok(broekje) met lange laarzen en zo zie je je vriendin uiteraard graag de zondagmiddag doorbrengen op de bank.


De foto van de 42 jarige Sylvie Meis in haar zomerse thuisoutfitje zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair