Gerucht: Megan Fox terug als Mikaela in de 'Transformers'-franchise

Gerucht: Megan Fox terug als Mikaela in de 'Transformers'-franchise

Dat zou pas grappig zijn, na het verdwijnen van Michael Bay.

Er wordt druk gewerkt aan een heel nieuwe Transformers-film. Naar verluidt eentje die ruimte maakt voor Beast Wars. En eentje die, zo gaat het nieuwste gerucht, een oude bekende terug brengt.

Actrice Megan Fox was tweemaal in de franchise te zien, als Mikaela Barnes. Maar doordat ze niet goed lag met regisseur Michael Bay wilde ze niet meer terugkeren. Uiteindelijk werd ze dan ook vanaf de derde film vervangen door een nieuwe mooie dame.

Een terugkeer kan
Nu horen we via Daniel Richtman dat de actrice weer terug zal keren naar de franchise. Natuurlijk staat Richtman erom bekend soms goed te zitten en soms ook niet en blijft het daarom nieuws dat we met een flinke korrel zout moeten nemen.

Voor Paramount Pictures zou de terugkeer van Megan Fox een manier kunnen zijn om de franchise niet alleen een nieuwe richting in te duwen, maar tegelijk te leunen op een oud bekend element uit eerdere films.

De vraag blijft natuurlijk waar het allemaal heen gaat. De meest recente films in de franchise deden het niet extreem goed, waardoor het voor Paramount een vraag blijft waar het allemaal heen moet.

NieuwsFilm

meest populair