De Young Avengers zijn sneller in het Marvel Cinematic Universe te zien dan je zou denken

De Young Avengers zijn sneller in het Marvel Cinematic Universe te zien dan je zou denken

Maak je maar op voor het debuut van deze helden.

Vroeg of laat maakt Marvel Studios een film met daarin de Young Avengers. Dat is bijna zeker. De Disney-franchise groeit de komende twee jaar sneller dan ooit en met het succes van de serie WandaVision kan Kevin Feige met zijn team vermoedelijk alles maken wat hij maar wil.

Marvel Studios legt al de grondvesten voor het debuut van het jonge superheldenteam, de Young Avengers. En nu lijkt het erop dat we die een stuk sneller kunnen zien dan je zou verwachten.

Twee tieners
Dat komt mede door de serie WandaVision, waarin Wanda Maximoff en Vision een tweeling krijgen: Billy en Tommy. De twee zijn eerst nog baby's, maar worden binnen een aflevering tijd vijf jaar oud, en vervolgens tien jaar oud. Ze kunnen zichzelf ouder maken.

Aangezien we nu halverwege de serie zijn, zou het zomaar kunnen dat de twee tegen de tijd dat de serie af is, tieners zijn. Dat betekent meteen dat de weg vrij is om van het tweetal ook echt Wiccan en Speed te maken, een krachtig tweetal dat van hun moeder krachten gekregen heeft.

Daarmee zouden al de eerste twee leden van het superheldenteam Young Avengers hun debuut gemaakt kunnen hebben. Alles kan in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe, dus dat belooft wat.

NieuwsFilm

meest populair