Gerucht: Sony wil Keanu Reeves voor Marvel-film 'Kraven the Hunter'

Gerucht: Sony wil Keanu Reeves voor Marvel-film 'Kraven the Hunter'

Een interessante, toffe keuze.

Sony zou Keanu Reeves (The Matrix, John Wick) op het oog hebben voor een rol in Kraven the Hunter, de solofilm die de studio maakt over de bekende Marvel-slechterik. Dat gerucht gaat momenteel althans rond op het internet.

Bekijk de afbeelding
Sony bouwt stap voor stap verder aan het Sony Pictures Universe of Marvel Characters (SPUMC). Een van de projecten die momenteel in ontwikkeling is, is een film over Sergei Kravinoff alias Kraven the Hunter. Deze jager uit Rusland zit in de comics vaak achter Spider-Man aan.

Volgens een nieuw gerucht wil de studio niemand minder dan Keanu Reeves hebben voor het project. Het is niet bekend of Sony hem wil voor de hoofdrol of voor een ander personage. Reeves' naam is overigens in het verleden meermaals verbonden aan andere Marvel-rollen.

Er is verder nog niet veel bekend over de film. In augustus werd bekend dat Sony J.C. Chandor (Triple Frontier) heeft ingehuurd voor de regie. Fans hopen in ieder geval Spider-Man te zien.

Betrouwbaarheidscheck
Het gerucht is de wereld in geslingerd door Deux Moi, een bekend Instagram-account dat normaal vooral gossipberichten over celebs deelt. Dit bericht wordt (vooralsnog) niet ondersteund door ondersteund door betrouwbare filmsites als Deadline of Variety. Voorlopig moeten we dit nieuwtje dan ook maar met een flinke korrel zout nemen.

NieuwsFilm

meest populair