Opvallende foto's van 'Deadpool: The Musical'

Opvallende foto's van 'Deadpool: The Musical'

Jaja, Deadpool ging ook het toneel op.

In 1991 debuteerde Deadpool in de strips van Marvel Comics. Hij werd bedacht door Rob Liefeld en Fabian Nicieza en al snel was hij een geliefd personage. In films dook Wade Wilson al op in X-Men Origins: Wolverine (2009) en gelukkig verschenen enkele jaren later de twee veel betere films.

Uiteraard is het Ryan Reynolds die het personage drie keer speelde en hij zal dit ook voor een vierde keer doen op het witte doek. Hij stapt echter niet het podium op voor Deadpool: The Musical, een eerbetoon aan Merc With The Mouth en Disney's Beauty and The Beast.

Deadpool: The Musical
Overigens komt er niet echt een Deadpool-musical. Deze verscheen namelijk al in 2017 op YouTube en is ondertussen maar liefst een dikke tien miljoen keer bekeken. Een succes dus. Check Deadpool The Musical: Beauty and the Beast Gaston Parody hieronder.


De rol van Wade Wilson / Deadpool werd gespeeld door uitvoerend producent Michael Parker. In gesprek met Comicbookmovie zei hij over de rol:

"Als Deadpool-fan kreeg ik een film-accuraat Deadpool-pak. Dus ik begon te denken: 'Hé, ik heb dit waanzinnige pak. Wat moet ik nu doen?' En net als bij Deadpool fluisterde een stem 'Gaston' in mijn hoofd."

Meer quotes lezen van de makers en acteurs in Deadpool: The Musical? Ga dan naar comicbookmovie.com. Hieronder een reeks vermakelijke nieuwe foto's van achter de schermen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair