Gerucht: Jason Momoa gevraagd voor Knuckles in 'Sonic 2'

Gerucht: Jason Momoa gevraagd voor Knuckles in 'Sonic 2'

Paramount Pictures zou de 'Aquaman'-ster deze rol onlangs hebben aangeboden.

Sonic the Hedgehog wist begin vorig jaar razendsnel de harten van het bioscooppubliek te veroveren. Een tweede deel kan dan ook niet uitblijven. Vandaag hebben we weer een interessant nieuwtje over de vervolgfilm. Niemand minder dan Jason Momoa (van Aquaman) zou namelijk in de running zijn voor een belangrijke rol.

Bekijk de afbeelding
Paramount Pictures zou Jason Momoa de rol hebben aangeboden van Knuckles, de bekende rode egel met bokshandschoenen uit de Sega-games. Dat meldt The Illuminerdi althans.

Hoewel er dus nog niets officieel is volgens site, reageren veel fans toch alvast enthousiast. Zij vinden de stem van Momoa erg goed passen bij het personage.

Eerder kwam al naar buiten dat de filmversie van Knuckles trouw zou blijven aan de gamevariant. "Zijn persoonlijkheid is serieus van aard, maar hij kan desalniettemin soms ook onnozel zijn", luidde die omschrijving.

De komst van Knuckles is geen echte verrassing. Aan het einde van de eerste film was immers al te zien dat Dr. Robotnik (Jim Carrey) gestrand was op een paddenstoelenwereld; de thuiswereld van Knuckles.

De opnames van Sonic 2 zouden in maart moeten beginnen. In april 2022 moet het vervolgavontuur, dat wederom wordt geregisseerd door Jeff Fowler, dan in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair