Video

Trailer 'Nomadland': Oscarkandidaat nummer één

De film van Chloé Zhao en met Frances McDormand.

door Bram de Groot om 13:40 in Video
Er zijn toch best wel wat films die worden genoemd als een Oscarkanshebber. Denk aan Mank, The Trial of the Chicago 7 en Da 5 Bloods. De film die volgens velen het meeste kans maakt is Nomadland.

Het drama komt van regisseur Chloé Zhao, ook bekend van de nog te verschijnen Marvel-film Eternals, en de voornaamste hoofdrol wordt gespeeld door [ulr=https://www.filmtotaal.nl/persoon/9831]Frances McDormand[/url]. McDormand ken je mogelijk uit films als Mississippi Burning, Fargo en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Nieuwe trailer voor Nomadland
Hieronder zie je een nieuwe voor de film die in States zijn grootschalige publiekpremière beleeft via streaming, namelijk op de Amerikaanse dienst Hulu.In Nomadland zien we Oscarwinnares McDormand als een vrouw van ergens in de 60. Ze is door de kredietcrisis alles kwijtgeraakt en laat de bewoonde wereld achter zich. Ze maakt een trip door het westen van Amerika, waar ze voortaan door het leven gaat als een moderne nomade.

In de States verschijnt het drama op 19 februari op Hulu en voor Nederland staat Nomadland gepland voor 25 maart dit jaar. Voor de liefhebber is het hopen dat de bioscopen / filmhuizen dan open zijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fred jr

Avatar

Saaie film.
Meer documentaire dan film...
Geen waardige kandidaat voor de hoofdprijzen.

Jamal M

Avatar

McDormand scoort altijd wel een dikke voldoende in haar films!

David Mills

Avatar

@ Fred Jr, waar heb je de film dan gezien? Ik denk namelijk dat het een mooie roadmovie wordt en verwacht een topfilm in de categorie Into the Wild. Niet alles hoeft popcorn entertainment te zijn zoals al het Marvelgeweld en grote Blockbuster. Manchester by the Sea is bijvoorbeeld een kleine film maar wel een van de beste films van de afgelopen jaren. McDormand staat garant voor kwaliteit.

Fred jr

Avatar

@David Mills
Als wereldreiziger heb ik zo mijn middelen Smiley face
Manchester by the sea ook gezien en wel 10x beter. Ben ook wel fan van Frances, maar deze valt me wel dik tegen als road movie. De trailer is veelbelovender, die me wel aansprak, dan de film zelf.

Fred jr

Avatar

Beste FT.
Ik heb het al vaker gelezen tussen leden op deze site.
Maar kunnen jullie niets veranderen zodat men ziet dat er op reacties gereageerd word en je je makkelijker kan terug reageren.
Kan discussies aangenamer maken.
Iedereen heeft een account, dus dat zou toch mogelijk moeten zijn?
Groet

NieuwsFilm

meest populair