Trailer 'Nomadland': Oscarkandidaat nummer één

Trailer 'Nomadland': Oscarkandidaat nummer één

De film van Chloé Zhao en met Frances McDormand.

Er zijn toch best wel wat films die worden genoemd als een Oscarkanshebber. Denk aan Mank, The Trial of the Chicago 7 en Da 5 Bloods. De film die volgens velen het meeste kans maakt is Nomadland.

Het drama komt van regisseur Chloé Zhao, ook bekend van de nog te verschijnen Marvel-film Eternals, en de voornaamste hoofdrol wordt gespeeld door [ulr=https://www.filmtotaal.nl/persoon/9831]Frances McDormand[/url]. McDormand ken je mogelijk uit films als Mississippi Burning, Fargo en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Nieuwe trailer voor Nomadland
Hieronder zie je een nieuwe voor de film die in States zijn grootschalige publiekpremière beleeft via streaming, namelijk op de Amerikaanse dienst Hulu.



In Nomadland zien we Oscarwinnares McDormand als een vrouw van ergens in de 60. Ze is door de kredietcrisis alles kwijtgeraakt en laat de bewoonde wereld achter zich. Ze maakt een trip door het westen van Amerika, waar ze voortaan door het leven gaat als een moderne nomade.

In de States verschijnt het drama op 19 februari op Hulu en voor Nederland staat Nomadland gepland voor 25 maart dit jaar. Voor de liefhebber is het hopen dat de bioscopen / filmhuizen dan open zijn.

NieuwsFilm

meest populair