'Pirates of the Caribbean'-petitie om Johnny Depp terug te halen nu al op 500.000 handtekeningen

'Pirates of the Caribbean'-petitie om Johnny Depp terug te halen nu al op 500.000 handtekeningen

Er zijn heel wat mensen die Johnny Depp echt graag terug willen zien.

De petitie die opgesteld is om Disney over te halen Johnny Depp toch terug te halen voor Pirates of the Caribbean 6 heeft bijna een half miljoen handtekeningen opgehaald. En dat aantal blijft groeien.

Op dit moment werkt Disney aan twee nieuwe delen in de Pirates-franchise. Gedacht wordt aan een zesde deel waarin Depp geen rol heeft, en een spin-off die over vrouwelijke piraten gaat. Maar sommige fans willen graag dat Depp weer als Jack Sparrow te zien is, en hebben daarom een petitie gestart.

De petitie
De petitie trok ondertussen zo'n 470.000 handtekeningen, waarmee men de half miljoen snel nadert. Deze mensen scharen zich duidelijk achter Depp, die de afgelopen tijd behoorlijk wat kritiek kreeg.

Depp is in een rechtszaak verwikkeld met zijn ex-vrouw Amber Heard. Bij die zaak kwamen heel wat schadelijke onthullingen naar buiten over de twee, die elkaar echt geterroriseerd lijken te hebben. Maar voor Disney was duidelijk dat Depp daarmee niet meer de hoofdrolspeler in een belangrijke franchise zou kunnen zijn.

Voorlopig lijkt het er dus op dat Disney niets zal doen met de handtekeningenactie. Mocht je willen tekenen, kan dat op Change.org.

NieuwsFilm

meest populair